Llençar objectes, és una conducta que fan molts nens/es quan tenen al voltant d’un any de vida.

Hi ha qui considera que si un nen/a llença objectes o el menjar al terra quan té un any i mig o dos, és degut a un caràcter fort o bé degut a una falta de límits clars a casa.

Quan el nen/a encara no té un any d’edat, ja s’adona que les seves accions provoquen reaccions en els adults. A mesura que es va fent gran, segueix volent i necessitant aquesta atenció i joc amb la seva família. I una forma, pot ser llençant objectes, ja que estableix un joc on participa ell i l’adult. No obstant, ha d’aprendre noves formes de comunicació i nous jocs.

Us ha passat que heu anat al parc i de cop i volta el vostre fill/a agafa un grapat de sorra o una joguina i la llença a un altra persona?

En aquest moment, us sentiu malament com a pares/mares i no sabeu exactament què fer… així que molts pares/mares acaben disculpant-se ells amb l’altra família en comptes que sigui ell/a qui ho faci.

Si us agradaria saber que podeu fer en aquests moments perquè el vostre fill/a aprengui noves i millors formes de comunicació i expressió, només heu de donar-li un “like – me gusta” a l’article i la setmana vinent us explicaré una forma senzilla per millorar i/o resoldre aquestes situacions.