Qui som?

 

Mireia Verdaguer i Marta Segrelles, psicòlogues acreditades pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya amb Número  24.931 i 21.851. Impulsores del centre d’atenció psicològic: Creixement Familiar.

Entenem l’atenció psicològica com un procés d’acompanyament cap a la millora del benestar personal. La psicologia ofereix noves maneres de veure, entendre i relacionar-se amb l’entorn a través de diferents tècniques i estratègies.

Fa onze anys que ens dediquem al món del creixement i desenvolupament de les persones i som expertes en infància, joventut i família. Entenem que gran part del nostre benestar a la vida, depèn de la qualitat de les relacions que establim. Per això és important poder trobar la millor manera de gestionar les relacions amb els altres i les diferents etapes i processos de canvi que ens anem trobant.

Possiblement, si estàs llegint això, és perquè d’alguna manera t’agradaria fer algun petit o gran canvi en la teva vida i el primer pas pel canvi, és la consciència sobre el com ens sentim i cap a on volem anar. 

Com treballem?

El procés d’atenció, comença en el moment que l’usuari fa la primera trucada al centre demanant informació. En la primera visita, es fa una entrevista per poder fer un recull d’informació més acurat per poder valorar la problemàtica.

A partir de tota aquesta informació, es fa una reunió d’equip on es valoren les necessitats específiques de cada cas i es planteja la intervenció que més s’adequa a les necessitats concretes de cada usuari.

Conjuntament amb l’usuari i/o amb la família, es decideix la freqüència, la duració i els objectius de tractament, que s’aniran revisant al llarg del procés.

Sempre que treballem amb nens, considerem de gran rellevància poder apropar-nos al seu context més proper; família i escola. D’aquesta manera aconseguim que totes les “peces” clau que envolten al nen/a, entenguin, ajudin, acompanyin i per tant, facilitin, el procés que s’està duent a terme, en la mesura del possible. Així doncs, el nen pot sentir-se molt més recolzat i acompanyat en el procés.