Aconsegueix respostes als teus dubtes i inquietuds!

Si tens dubtes o vols fer-nos una consulta sobre allò que et preocupa, aquí pots agendar una sessió per skype o per telèfon de 30 minuts gratuïta. Un psicòleg expert del nostre centre atendrà els vostres dubtes.  A continuació us deixo tres grans motius pels quals concertar la vostra sessió gratuïta:

  1.  Vosaltres com a pares/mares dels vostres fills/es i nosaltres com a professionals compromesos en el benestar, volem comprendre’ls, ajudar-los i acompanyar-los en el seu millor desenvolupament i creixement com a persones, per tal que arribin a ser qui vulguin ser.
  2. Educar als fills/es, ens canvia a nosaltres també com a persones i d’alguna manera, exigeix flexibilitat i adaptació constant. Deixa’ns acompanyar-te en aquest procés de canvis i decisions importants. Sabem que des de la comprensió i l’estima, podem trobar l’estil educatiu amb el que us sentiu més còmodes. 
  3. Comprendre les etapes de desenvolupament dels petits i sentir-nos bé amb el nostre estil educatiu, ens ajudarà a poder-los donar la millor resposta.