Aconsegueix respostes als teus dubtes i inquietuds!

Si tens dubtes o vols fer-nos una consulta sobre allò que et preocupa, aquí pots agendar una sessió per skype o per telèfon de 30 minuts gratuïta amb un psicòleg expert del nostre centre.

 

 

 

Articles de possible interès

1.Hi ha moments a la vida en els que ens podem sentir sobre passats per algunes circumstàncies i ens fa sentir esgotats emocionalment. Potser has deixat passar un temps intentant portar la situació el millor que saps, potser has intentat buscar diferents solucions, però tot i així, no acabes de sentir-te del tot bé o no acabes de veure’n la sortida. No cal que sostinguis tu sol/a aquesta situació ni que toquis fons per plantejar-te demanar suport.

2. És comú que en alguna de les etapes de creixement dels nostres fills/es detectem canvis o situacions que ens preocupin. Una orientació sobre el desenvolupament i creixement dels nens i adolescents, ens ajuda a millorar la convivència, la comunicació, la relació i la resolució de conflictes. Vosaltres com a pares/mares dels vostres fills/es i nosaltres com a professionals compromesos en el benestar, volem comprendre’ls, ajudar-los i acompanyar-los en el seu millor desenvolupament i creixement com a persones,per tal que arribin a ser qui vulguin ser.

3.Si estàs llegint això possiblement sigui perquè hi ha situacions a la teva vida complexes que et preocupen i t’angoixen. No és bo ni necessari que sostinguis tu sol/a tot això! l’atenció psicològica és un procés d’acompanyament cap a la millora del benestar personal. Deixa’ns acompanyar-te i agenda la teva sessió gratuita aquí sota!