A vegades passem per moments en què ens podem sentir sobre passats per algunes circumstàncies que ens fan sentir esgotats emocionalment. Potser has deixat passar un temps intentant portar la situació el millor que saps, o buscant diferents solucions, però hi ha circumstàncies a la vida que són difícils d’afrontar un sol. La psicoteràpia no només té com a objectiu l’acompanyament en cada procés personal per ajudar a millorar el benestar de les persones, sinó que a més, et dóna els recursos i les estratègies que necessites per a arribar-hi!

Em dedico a la psicologia perquè vull que siguis feliç i trobis el màxim benestar. Des de l’assistència personalitzada, abordo amb dedicació els problemes personals, relacionals i emocionals. La meva experiència m’empeny cada dia més a voler assistir a les persones que passen per alguna adversitat i volen trobar aquell equilibri, aquell sentir-se bé, aquella tranquil·litat que els permet gaudir del dia a dia sense angoixes ni plens de mals de cap!

No allarguis més el teu malestar. La felicitat i el benestar són ben a prop! Només cal que trobis aquelles mans que t’ajudaran a trobar els recursos i les estratègies que necessites! Contacta’m, segur que junts/es farem molt bona feina i aconseguirem assolir els objectius que et proposes!

Sóc llicenciada en psicologia, acreditada pel Col•legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya. Fa tretze anys que em dedico al món del creixement i desenvolupament de les persones per tal de millorar i/o retrobar el seu benestar. Sóc experta en psicologia de l’educació i en psicoteràpia per a adults.

Mireia Verdaguer – Doctoralia.es

Com treballem?

El procés d’atenció, comença en el moment que l’usuari fa la primera trucada al centre demanant informació. En la primera visita, es fa una entrevista per poder fer un recull d’informació més acurat per poder valorar la situació.

A partir de tota aquesta informació, es valoren les necessitats específiques de cada cas i s’estableixen els objectius terapèutics consensuant-los amb l’usuari/a.

Sempre que treballem amb nens, considerem de gran rellevància poder apropar-nos al seu context més proper; família i escola. D’aquesta manera aconseguim que totes les “peces” clau que envolten al nen/a, entenguin, ajudin, acompanyin i per tant, facilitin, el procés que s’està duent a terme, en la mesura del possible. Així doncs, el nen pot sentir-se molt més recolzat i acompanyat en el procés.