Trobaràs el teu benestar.

 

Mireia Verdaguer psicòloga acreditada pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya. Fa tretze anys que em dedico al món del creixement i desenvolupament de les persones per tal de millorar i/o retrobar el seu benestar. Sóc experta en psicologia de l’educació i en psicoteràpia per a adults. 

M’ompla de felicitat poder ajudar a les persones a millorar i/o retrobar el seu benestar, abordant amb dedicació i professionalitat les situacions o circumstàncies per les que travessen. I em fa especialment feliç quan els usuaris s’acomiaden del procés terapèutic per haver trobat el que necessitaven: millorar en algun aspecte social, emocional o relacional. L’experiència i la felicitat que veig als ulls dels usuaris/es quan deixen el procés terapèutic per haver assolit els seus objectius, m’empeny encara més, a voler assistir a les persones que passen per alguna situació complexa a la vida. No cal que sostinguis tu sol/a aquest malestar ni és necessari allargar-lo. De vida en tenim una i val la pena trobar la plenitud i/o l’equilibri que ens permeti gaudir-la.

 

Com treballem?

El procés d’atenció, comença en el moment que l’usuari fa la primera trucada al centre demanant informació. En la primera visita, es fa una entrevista per poder fer un recull d’informació més acurat per poder valorar la situació.

A partir de tota aquesta informació, es valoren les necessitats específiques de cada cas i s’estableixen els objectius terapèutics consensuant-los amb l’usuari/a.

Sempre que treballem amb nens, considerem de gran rellevància poder apropar-nos al seu context més proper; família i escola. D’aquesta manera aconseguim que totes les “peces” clau que envolten al nen/a, entenguin, ajudin, acompanyin i per tant, facilitin, el procés que s’està duent a terme, en la mesura del possible. Així doncs, el nen pot sentir-se molt més recolzat i acompanyat en el procés.

Mireia Verdaguer – Doctoralia.es